• Background Image

  Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie sectiunea Termeni si Conditii pentru utilizarea acestui website, prezentata mai jos. Vizitarea acestui website presupune acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile prezentate si reprezintă contractul dintre parti.

Lacedo este denumirea comerciala a companiei Lacedo Com SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. Buzesti, nr, 71, sector 1, Bucuresti, avand numar de ordine in registrul comertului: J40/10160/2013 si cod unic de inregistrare RO16191721.

TERMENII ŞI CONDIŢIILE PENTRU ABONAREA LA NEWSLETTER

Newsletter-ul “Lacedo”, denumit in continuare Newsletter, este un serviciu gratuit furnizat de către Lacedo Com SRL, cu sediul social în Str. Buzesti, nr, 71, sector 1, Bucuresti, avand numar de ordine in registrul comertului: J40/10160/2013 si cod unic de inregistrare RO16191721. , adresa de email: contact@lacedo.ro (denumit în continuare ca FURNIZOR), utilizatorii site-ului si clientilor companiei (denumiti in continuare ABONATI),  www.lacedo.ro (denumit in continuare site/website), caruia i se aplica urmatorii termeni:

 1. Orice utilizator are posibilitatea de abonare la newsletter complet gratuit
 2. Newsletter-ul este un mesaj electronic(email) trimis periodic de catre furnizor, catre abonatii care isi dau acordul in mod neechivoc cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament.
 3. Sectiunea “Termeni si Conditii” este prezentata de catre Lacedo Com SRL. pe site-ul www.lacedo.ro. Termenii si conditiile serviciului de newsletter pot fi modificate in orice moment, prin actualizarea lor pe site-ul www.lacedo.ro
 4. Lacedo Com SRL. isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorului care nu respecta cele mentionate in sectiunea “Termeni si conditii” din site.
 5. Abonarea la newsletter-ul Lacedo se realizeaza prin completarea formularului de newsletter.
 6. Folosim datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a va transmite informaţii relevante despre serviciile noastre, evenimentele organizate si oferte promotionale.
 7. Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt transmise unor terti pentru a va distribui informatiile mentionate mai sus. Lacedo Com SRL. nu transmite tertilor datele dumneavoastra cu caracter personal in scopuri de marketing in afara informatiilor Lacedo.

ABONAREA LA NEWSLETTER

Daca doriti sa beneficiati de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la newsletter. Abonarea presupune furnizarea unor date cu caracter personal, mentionate in formularul de abonare.

Datele personale necesare pentru abonare sunt: adresa de email, nume.

LACEDO COM SRL poate cere si alte date cu conditia ca utilizatorul sa isi dea acordul in mod neechivoc cu privire la acestea. Datele introduse in formular trebuie sa fie reale. Este interzisa introducerea datelor false precum si introducerea unor date care nu va apartin.

LACEDO COM SRL isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare prealabila abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu va apartin sau nu sunt reale.

CONDIŢII DE UTILIZARE

Utilizatorul are obligatia de a se asigure ca newsletter-ele trimise de catre LACEDO COM SRL ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care e-mailurile trimise ajung in folder-ul de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.
LACEDO COM SRL. respecta dreptul la intimitate al utilizatorului, iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze, accesand linkul de la sfarsitul emailului. Dezabonarea are loc imediat, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Completand formularul de abonare la newsletter, in calitate de  abonat, va dati acordul ca datele cu caracter personal (e-mail) sa fie prelucrate de OPTIM CHOICE SRL. Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare.
In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale persoanelor vizate.

Abonatii au urmatoarele drepturi:

 1. dreptul la informare
 2. dreptul de acces la date
 3. dreptul la portabilitate
 4. dreptul la rectificare
 5. dreptul de a va opune marketingului direct
 6. dreptul la stergerea datelor
 7. dreptul de a va opune marketingului direct
 8. dreptul la restrictionarea prelucrarii

Pentru orice nelamurire sau informare cu privire la drepturile enumerate mai sus, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@lacedo.ro.

Pentru ca ne dorim sa comunicam intr-un mod cat mai deschis si transparent, venim in sprijinul utilizatorului cu un reprezentant al companiei care va este alaturi privind orice nelamurire ce tine de prelucrarea datelor cu caracter personal. Acesta poate fi contactat la adresa de email contact@lacedo.ro

Aveti dreptul sa anulati utilizarea de catre LACEDO COM SRL in scopuri de marketing direct, a datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Va puteti dezabona de la actiunile de marketing direct astfel:

 1. Modificare setarilor in contul dumneavoastra
 2. Respectand pasii din fiecare email de marketing
 3. Transmiterea unui email cu solicitarea dumneavoastra pe  contact@lacedo.ro

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt utilizate in scopuri de marketing pana in momentul in care dumneavoastra va retrageti consimtamantul.

RESPONSABILITATE

LACEDO COM SRL nu garanteaza ca probleme de securitate sau erori ale softului si/sau umane pot fi preintampinate in totalitate.

LACEDO COM SRL nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Utilizatorul este in totalitate raspunzator de folosirea serviciului.

DATE DE CONTACT

Pentru orice intrebare privind serviciile furnizate de LACEDO COM SRL ne puteti contacta pe adresa de email contact@lacedo.ro

INCETAREA FURNIZARII SERVICIULUI

Oricare dintre parti are dreptul de a initia incetarea furnizarii serviciului, respectiv accesul la newsletter, oricand, fara notificare in prealabil si fara invocarea vreunui motiv.

LACEDO COM SRL isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre utilizatorul in cauza, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

REZOLVAREA LITIGIILOR. LEGEA APLICABILA.

Secţiunea “Termeni si Conditii” din prezentul website este guvernata de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii va fi rezolvata pe cale amiabila.

Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, atunci litigiul va fi inaintat spre solutionarea instantelor judecatoresti competente din localitatea in care LACEDO COM SRL este inregistrata.

CLAUZE FINALE

LACEDO COM SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand sectiunea termeni si conditii ale acestui website, fara a fi necesara o notificare a utilizatorului/clientului in prealabil. Atunci cand aceste modificari se opereaza, LACEDO COM SRL va pune la dispozitie noua versiune a sectiunii “Termeni si conditii” in cadrul website-ului prezent. Utilizatorul/clientul este obligat sa verifice periodic acesti temeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciile prezentate.