DESPRE NOI

L@CEDO COM a fost infiintat in 2004, iar pana in 2013 s-a ocupat preponderent de furnizarea solutiilor in domeniul IT si Marketing Online.

Incepand cu 2013, zona de activitate a inceput sa fie diversificata.

L@CEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe de Software, Marketing Online si Relatii Publice.

Toate activitatile sunt realizate in doua moduri: in facilitatile firmei, de catre specialistii si managerii acesteia, sau prin relocarea lor in sediile clientilor, sub diverse forme (leasing de personal sau contracte de management), intrucat situatia o cere.

MANAGEMENT OPERATIONAL

Conform statisticilor, s-a constatat faptul ca multe companii autohtone medii si  mari au crescut intr-un mod necontrolat – in unele cazuri mult prea rapid, fara a avea un plan, uneori datorita hazardului, capitalismului salbatic si „Goodwill”-ului. In cele mai multe dintre aceste cazuri, nu au existat procese si proceduri implementate, planificari pe termen mediu si lung, sau scenarii de evolutie pozitive sau negative, cu planificarile si actiunile necesare aferente. 

Toate acestea, spre deosebire de concurenta constituita de multinationale, care intra in piata din Romania cu planuri foarte bine definite, cu procese si proceduri testate in cadrul multor alte piete si, bineinteles, adaptate fiind realitatilor locale; in plus, exista o foarte mare capacitate si abilitate de a se imprumuta, avand in spate notorietatea firmei mama. 

In aceste conditii, firmele romanesti au un mare handicap in fata concurentei multinationalelor si, daca nu se adapteaza realitatilor, multe dintre ele vor disparea. 

Ceea ce noi oferim clientilor nostri, pe scurt, poarta numele de responsabilizare fata de propriul succes si un bun management al lui, pentru viitoare evolutii sanatoase. 

Oferim si implementam management operational pentru clientii nostri. Asiguram instruirea angajatilor aflati in pozitii de management, in sensul asumarii si folosirii principiilor generale de management, procese si proceduri de fabricatie, dezvoltare si productie, acolo unde este cazul. De asemenea, suntem specializati in sisteme de analiza, analiza a productivitatii, cost control si planificare a resurselor umane si materiale.

Managementul operational poate fi comparat cu ingineria, unde se imbina arta cu stiinta aplicata. Aptitudinile oamenilor, creativitatea, analiza rationala si cunostintele tehnologice sunt toate necesare in vederea obtinerii succeselor.

ANTREPRENORIAT GENERAL

In aceptiunea larga a termenului, „antreprenoriatul general” se refera exclusiv la proiecte din zona constructiilor civile si industriale, ceea ce este partial adevarat. De fapt, aceasta activitate se refera (pe langa constructiile civile si industriale), la orice fel de proiect de mare anvergura, inclusiv din zona IT-software.

LACEDO COM desfasoara aceasta activitate in special pentru mari companii private si publice in zona de infrastructura IT&C, software de management strategic, IA si RPM.   

Principial, ca si definitie noi, Antreprenorul General, facem o evaluare a proiectelor, si venim cu o solutie disruptiva de realizare a acestora, avand abilitatea de a eficientiza la nivel maxim utilizarea resurselor putine.

Alegerea subcontractorilor se face conform unor standarde de evaluare complexe. Cel mai important este faptul ca Antreprenorul General isi asuma termene limita ferme, urmarind realizarea proiectelor in interiorul bugetului estimat initial. Orice abatere de la aceste principii este inacceptabila.