Management operational

Posted on: September 16th, 2013 by pepe razvan No Comments

Management Operational

Conform statisticilor, s-a constatat faptul ca multe companii autohtone medii si  mari au crescut intr-un mod necontrolat – in unele cazuri mult prea rapid, fara a avea un plan, uneori datorita hazardului, capitalismului salbatic si “Goodwill”-ului. In cele mai multe dintre aceste cazuri, nu au existat procese si proceduri implementate, planificari pe termen mediu si lung, sau scenarii de evolutie pozitive sau negative, cu planificarile si actiunile necesare aferente.

 

Toate acestea, spre deosebire de concurenta constituita de multinationale, care intra in piata din Romania cu planuri foarte bine definite, cu procese si proceduri testate in cadrul multor alte piete si, bineinteles, adaptate fiind realitatilor locale; in plus, exista o foarte mare capacitate si abilitate de a se imprumuta, avand in spate notorietatea firmei mama.

 

In aceste conditii, firmele romanesti au un mare handicap in fata concurentei multinationalelor si, daca nu se adapteaza realitatilor, multe dintre ele vor disparea.

 

Ceea ce noi oferim clientilor nostri, pe scurt, poarta numele de responsabilizare fata de propriul succes si un bun management al lui, pentru viitoare evolutii sanatoase.

 

Oferim si implementam management operational pentru clientii nostri. Asiguram instruirea angajatilor aflati in pozitii de management, in sensul asumarii si folosirii principiilor generale de management, procese si proceduri de fabricatie, dezvoltare si productie, acolo unde este cazul. De asemenea, suntem specializati in sisteme de analiza, analiza a productivitatii, cost control si planificare a resurselor umane si materiale.

 

Managementul operational poate fi comparat cu ingineria, unde se imbina arta cu stiinta aplicata. Aptitudinile oamenilor, creativitatea, analiza rationala si cunostintele tehnologice sunt toate necesare in vederea obtinerii succeselor.

Management Operational

Leave a Reply